Våra tjänster & Produkter

Scrolla ner och Klicka dig vidare inom de tjänster och produkter du är intresserad av. Vi erbjuder allt från fordonsfoliering, bussreklam, dekaler, textning, skyltar, försäkringsärenden, designhjälp, banderoller, roll-ups, fotoväggar, möbelfoliering, profilering av hissar, verkstadsportar, exponeringsartiklar till mässor mm.

Folie & Dekor

En del företag väljer en folie som man kan printa bilder, färger eller andra egna motiv på.
Detta alternativ används på alla typer av fordon och ger en mycket bra exponering på håll. Ett val för den som verkligen vill sticka ut i mängden.

Skyltar

Vi tillverkar och monterar allt från parkeringsskyltar, fasadskyltar till invändig skyltning.

Inredning/dekor

Gör receptionen, kontoret, trapphuset eller varför inte hissen lite trevligare med en fotovägg.

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och utför alla former av försäkringsarbeten relaterade till foliering och dekor. Att tänka på om fordonet måste lackeras innan foliering så behöver lacken andas/härda i några veckor innan foliering, mer exakt vet lackeringsverkstaden.

Bussreklam

Vi arbetar i stor utsträckning med att montera reklam på bussbaksidor. Dels gör vi monteringsarbete åt kund som då tillhandahåller material men det finns även de kunder som vill att vi producerar materialet och monterar. Detta är ett erkänt mycket bra sätt att marknadsföra sig på enligt statistiska undersökningar.

Några utvalda kunder

Lansering av ny hemsida

ÄNTLIGEN säger vi. Välkomna till vår nya, fina, fräscha och fantastikst snygga hemsida utvecklad av Digital Island.

Em-bussen

Ett uppdrag vi helt enkelt inte kunde tacka nej till...

En del av Clearwrap Sweden AB, Copyright © All Rights Reserved