Folie & Dekor B2B

Foliering av lastbilar, bussar, personbilar. Vi har stora lokaler med plats för dom största fordonen.

Folie & dekor b2b

En del företag väljer en folie som man kan printa bilder, färger eller andra egna motiv på.
Detta alternativ används på alla typer av fordon och ger en mycket bra exponering på håll. Ett val för den som verkligen vill sticka ut i mängden.

Tidigare jobb inom området

Previous slide
Next slide

Printad Folie

En del företag väljer en folie som man t ex kan printa bilder eller andra egna motiv på.
Detta alternativ används på alla typer av fordon och ger en mycket bra exponering på håll. Ett val för den som verkligen vill sticka ut i mängden. Den printade folien ni ser på bilden är Hallandstrafikens val av motiv. Print & dekor i kombination. Flertalet av våra kunder väljer en kombination av printad folie och skuren dekor.

 

Previous slide
Next slide

Print och Dekor i Kombination

Man kan också kombinera printad folie och skuren dekor. Detta alternativ används ofta med bakgavellyft då skåpet är en mycket bra exponeringsyta och printat material syns både på långt håll och tydligt. För att bryta av lite från den printade delen så kan man använda sig av vanlig skuren enfärgsdekor på till exempel hytten eller olika typer av dekaler.

Previous slide
Next slide

Helfoliering och dekor i kombination

En helfoliering med sin egen färg och skuren dekor börjar bli allt vanligare på Sveriges vägar. Trenden är tydligt uppåtgående och många av de största och mest framgångsrika åkerierna väljer att gå fullt ut med att stärka sitt varumärke på detta sätt.

Previous slide
Next slide

Dekor och skuren text

Skuren text/dekor är ofta ett alternativ till printad dekor. Detta används väldigt ofta av de företag som använder sig av enfärgade logotyper eller texter. Detta alternativ går oftast fort att montera men tar desto längre tid att ta fram materialet.

Previous slide
Next slide

Printade dekaler

En printad dekal kan ha många skepnader, kvaliteter och syften. Allt är upp till dig att bestämma och vi vägleder givetvis dig till rätt val. Alla motiv går att printa med rätt filtyp och upplösning. För att få bästa och längsta hållbarhet kan man välja att laminera dekalen med ett skyddslaminat. Bilden visar en dekal som just nu är väldigt eftertraktad. Denna dekal har extra vidhäftande adhesiv (Hårdhäftande lim) och skyddslaminat för att kunna appliceras på golv. Som sagt, val av vinyl, adhesiv, skyddslaminat, storlek, motiv är nästa oändligt och fantasin är det som sätter gränser.

Försäkringsärenden

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och utför alla former av försäkringsarbeten relaterade till foliering och dekor. Att tänka på om fordonet måste lackeras innan foliering så behöver lacken andas/härda i några veckor innan foliering, mer exakt vet lackeringsverkstaden

Några utvalda kunder

Lansering av ny hemsida

ÄNTLIGEN säger vi. Välkomna till vår nya, fina, fräscha och fantastikst snygga hemsida utvecklad av Digital Island.

Em-bussen

Ett uppdrag vi helt enkelt inte kunde tacka nej till...

En del av Clearwrap Sweden AB, Copyright © All Rights Reserved